Natural Greatness kutyatáp

A Natural Greatness kiváló hozzávalókkal biztosítja a kutyák és macskák táplálását, amelyet a vadon élő kutya, és macskafélék ihlettek. Szeretjük a kutyákat, és macskákat, ezért olyan természetes, és egészséges táplálékot fejlesztettünk, amely az általános egészségügyi, testi állapotot fenntartja, és támogatja. A legjobb alapanyagokat válogatjuk ki, jól emészthető proteinok a természetből, zöldségek, gyümölcsök megfelelő keveréke, amelyek erősítik, és biztosítják az immunrendszer számára a vitamin, és ásványi anyag utánpótlást. Ezek az összetevők természetes, ugyanakkor kiegyensúlyozott táplálást nyújtanak kutyáknak, macskáknak egyaránt.
Termékeink természetes főzési eljárással készülnek. Az előállításnál a legmodernebb friss hús befecskendezéses módszert alkalmazzuk. A természetes összetevők, valamint a legújabb gyártási technológia kiváló ízt, és emészthetőséget biztosít termékeinknek. Receptjeinket egy neves amerikai egyetemmel együttműködve folyamatosan fejlesztjük.
Minden termékünk hozzávalója, emberi fogyasztásra alkalmas élelmiszerből készül, és semmilyen MESTERSÉGES adalékot SEM tartalmaz!